Denevérpad a Gyógytorna Központban

Biztonságos és hatékony a gerincgyógyításban
Biztonságos és hatékony a gerincgyógyításban

Mindent megtesznek a Lehel utcai Gyógytorna Központban az egészséges gerincért.

Debrecen. Csoportos és személyi edzések során foglalkoznak a páciensekkel a szakképzett edzők, terapeuták és masszőrök. Gerinctorna, sportrehabilitációs TRX, jógaórák, csontritkulásos torna és intim-torna órákra iratkozhatnak be a vendégek. Az összes információt megtalálhatjuk a www.gyogytornakozpont.hu weboldalon.

Műtét nélkül gyógyul

A denevérpad egy speciális gerincnyújtó orvosi eszköz. Elsősorban gerincsérvek, csigolyaelcsúszás, gerincferdülés, izomrövidülés művi beavatkozás nélküli gyógyítására, másodsorban ezen betegségek megelőzésére szolgál.

Magyar találmány, amely az Európai Unióban szabadalmi jogosultságot, elnevezése pedig védjegyoltalmat élvez. Az egyetlen olyan orvosi eszköz, mely egyszerre képes eleget tenni a gerincgyógyászati eszközökkel szemben támasztott számtalan kihívásnak: kíméletesen, személyre szabottan, egyedi igények szerint, biztonságosan képes regenerálni gerincünket. Segítségével megelőzhetőek, illetve megállíthatóak a gerinc leépüléses degeneratív folyamatai, testsúly, testmagasság és életkor határok nélkül. A Denevérpad újdonságai révén a gravitációs állványok funkcionalitásával össze sem hasonlítható találmány. Elsőként oldotta meg azt a kihívást, amely széles körben tette biztonságossá és hatékonnyá a gerincgyógyításban az inverz nyújtási technikát.

A kúrát egy gyógytornász-fizioterapeutával végzett konzultáció előzi meg, amikor megtörténik a gerinc mozgásvizsgálata és az anamnézisfelvétel, amely alapján állítják fel a kezelési tervet.

A kitűnő parkolási lehetőségekkel rendelkező központ a Lehel utcai Hatvani István Gyógyszertár épületében található, a tornaterem bejárata a patika felől, míg a masszázs bejárata az épület túloldaláról közelíthető meg. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés