Finomságok a Pékáruknál

Finom pékáruk és széles kenyérválaszték FotÓ: Magánarchívum

Finom pékáruk és széles kenyérválaszték FotÓ: Magánarchívum

Ki korán kel, már hamar kóstolhatja a frissen sült pékárukat az Ótemető utcai boltban.

Debrecen. Arannyal ugyan nem szolgálnak a koránkelőknek, de finom pékáruval, széles kenyérválasztékkal, süteményekkel, frissítőkkel igen a vásárlóknak a Pékáruk üzletben.

A legújabb hűségpartnerünk a Pékáruk pavilon az Ótemető utcáról, akik most léptek a Napló olvasóknak kedvezményt adók széles táborába. A Soós pékség és Kovács hidegkonyha minden terméke mellett még számos ínycsiklandó finomság megtalálható választékukban. A cukrászsüteményeket a Mignon 2 biztosítja Hajdúsámsonból, ezen kívül üdítők, energiaitalok várják a vásárlókat. Kávégép is üzemel, amely ott őrli a szemes kávét a helyszínen, különlegesen friss és ízletes aromát adva a fekete élénkítő italnak.

A cukrászsüteményeknél folyamatosan akciók vannak, az egyik napi akciónk, hogy egy finomság – hetente más rendkívül kedvező áron vásárolható – nyilatkozott a tulajdonos Dani Lászlóné, aki személyesen szolgálja ki a vevőit. Előzetes rendelésre kapható gluténmentes, diabetikus, tejmentes pékárú, sütemény is – hívta fel a figyelmet a lehetőségre.

Hűségeseknek olcsóbban!

A Műszaki Főiskolával szemben, az Ótemető utcán található a üzlet, ahol a Napló hűségkártya öt százalék kedvezményt jelent. Nagyobb volumenű rendelés esetén a kedvezmény akár a tíz százalékot is elérheti.

Figurás torták elkészítését is vállaljuk, a profi szakemberek akár 3D-s formában is megalkotják a megrendelt figurát – mondta el a tulajdonos. Természetesen fő termékünk a pékáru, amely a koránkelők számára már reggel hat órától rendelkezésre áll. HBN

<p class="caption">Finom pékáruk és széles kenyérválaszték FotÓ: Magánarchívum</p>

Finom pékáruk és széles kenyérválaszték FotÓ: Magánarchívum

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés