Az egészség ösvényén természetesen

Felhívják a figyelmét az egészséges életmód, tudatos táplálkozás fontosságára  
Felhívják a figyelmét az egészséges életmód, tudatos táplálkozás fontosságára  

A fenti mottót olvashatjuk Ildi füvesboltja megújult honlapján.

DEBRECEN. A www.ildifuvesboltja.hu oldalon a természetes gyógymódokról, egészség-őrző termékekről olvashatnak a látogatók.

– Életfeladatunknak tartjuk embertársaink figyelmét felhívni az egészséges életmód, tudatos táplálkozás fontosságára és a megbillent egészség helyreállításának természetes lehetőségére – mutatott rá Bajkán Ildikó a Füvesboltok tulajdonosa. Tizenhat év tapasztalatával vagyunk jelen a piacon. A vevőink komplex szolgáltatásban részesülhetnek, hiszen kérdéseiket szakértő válaszolja meg. Az alternatív gyógyítás minden kelléke megtalálható az üzleteinkben. Reformélelmiszerek (paleo-, candida-, lúgosító-, diétás táplálékok), gyógyteák, fogyókúrás készítmények, biokozmetikumok, öko mosó- és tisztítószerek, nemeskövek, ékszerek, feng shui kellékek és táplálék kiegészítők legszélesebb választékát találhatják meg nálunk az egészséges életmód hívei. Ingyenes diétás és életmód tanácsadással állunk a vásárlóink rendelkezésére – hívta fel a figyelmet Bajkán Ildikó.

Együnk földet!

A kovaföld ősidők óta létező megkövesedett váza a kovamoszatoknak. Peruban található a legtisztább lelőhelye. Legnagyobbrészt szilíciumot tartalmaz, ami szerkezeti erősítője a csontoknak, szöveteknek, ízületi szalagoknak, porcoknak, hajnak, körömnek, de minden sejt működéséhez nélkülözhetetlen a sejtfal fő alkotóeleme. A tiszta vastagbél záloga az egészséges immunrendszernek. A kovaföld kiváló méregtelenítő hatású. Reggel éhgyomorra fogyasszunk egy evőkanálnyit vízbe, gyümölcs-vagy zöldséglébe elkeverve. Fokozhatjuk hatását C vitamin bevitelével, igyunk 2-3 liter tiszta vizet naponta.

A perui kovaföld most rendkívül kedvező akciós áron vásárolható meg Ildi füvesboltjaiban. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés