Helyi termékek, hazai ízek

A város központjában található üzlethelyiség könnyen elérhető​
A város központjában található üzlethelyiség könnyen elérhető​

Tavaly augusztustól működik a „Kis-piac” térségi termelők boltja Berettyóújfaluban.

Berettyóujfalu. A boltban a környező településeken közmunkában, vagy őstermelők, mikro- és kisvállalkozások által előállított termékeket árusítjuk – mondta el a Napló kérdésére Harasztosi Sándor, ügyvezető. Kiváló minőségű és esztétikus kézműves termékekkel – kosarak, szőnyegek, kerámiák, kovácsoltvas eszközök, munkaruha – várjuk a kedves vásárlóinkat. Széles választékot kínálunk száraztésztákból, befőttekből, lekvárokból, savanyúságokból, aszalt gyümölcsökből. Egészséges, adalékanyagot nem tartalmazó hentesáruinkat is ajánljuk. Újdonság a félkész étel töltött káposzta. Gyógynövények mellett jó minőségű mézet is kínálunk az egészséges táplálkozásra törekvőknek. Szezonban helyben termelt, ellenőrzött termelésű zöldségfélékkel – hagyma, retek, földieper, burgonya – és gyümölcsökkel is állunk rendelkezésre. A következő települési önkormányzatok működnek együtt: Báránd, Berettyóújfalu, Biharnagybajom, Bojt, Csökmő, Esztár, Körösszakál, Körösszegapáti, Pocsaj, Sáránd, Szentpéterszeg, Tépe, Váncsod. Az önkormányzatokon kívül derecskei, hajdúszoboszlói, szerepi őstermelők is beszállítóink.

A város központjában található üzlethelyiség könnyen elérhető, ingyenes parkolóval várja a Hajdú-Bihari Napló hűségkártyával rendelkező vásárlóit is. A hűségkártyával rendelkező vásárlók árainkból 5 százalék kedvezményben részesülnek.

Udvarias kiszolgálással várják a boltot üzemeltető „Szegről-Végről” Szociális Szövetkezet munkatársai Berettyóújfalu és a környék településeinek lakosait.

Látogassa meg Facebook oldalunkat, ahol bővebb információkkal szolgálunk termékeinkről! – zárta szavait Harasztosi Sándor. HBN​

A környező települések termékeit árusítják
A környező települések termékeit árusítják
Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés