Épkézláb Munkaruha szaküzlet

Védelem tetőtől talpig Fotó: Archívum
Védelem tetőtől talpig Fotó: Archívum

Tetőtől talpig védelmet nyújtanak az Épkézláb Munkaruha szaküzletből beszerezhető ruházati darabok és lábbelik.

Debrecen. A cipőtől a sapkáig felöltöztetjük a munkásokat, s az egyéni védőeszközök széles választékát is megtalálják nálunk – fogalmazott Máté Sándor, az üzlet tulajdonosa. Füldugók, álarcok és egyéb védelmi eszközök kínálatában válogathatnak vásárlóink, mely termékek nagy részét közvetlenül Írországból importáljuk. A debreceni Ceglédi utcai üzletünk és a hajdúböszörményi Király Jenő téri munkaruha szaküzletünk készletének nagyobbik része származik a szigetországból, emellett még Csehország a másik fő beszerzési forrásunk. 1997-ben alapítottuk a céget, s az eltelt közel húsz év bebizonyította megbízhatóságunkat.

A munkavédelmi ruházat mellett egyedülálló kínálattal rendelkezik az Épkézláb Munkaruha üzlet papucsokból, gyógy­cipőkből. Kiváló minőségű és alapanyagú termékek kerülnek le a magyar gyártósorról – ahol más márkás termékek is készülnek –, valódi bőrből, kézimunkával összeállított lábbelik, melyek árban jóval kedvezőbbek neves társaiknál, minőségben viszont állják velük a versenyt. Nagy választékban megtalálhatók a minőségi divatcipők is, melyek évekkel tovább bírják a strapát, mint távol-keleti társaik. A munkavédelmi cipők olasz, francia és ír forrásból származnak.

A Napló olvasók megérdemlik!

Lokálpatrióta vagyok – nyilatkozott Máté Sándor üzletvezető, ha valamit Magyarországon meg lehet vásárolni, akkor itt szerzem be, a magyar ipart támogatva ezzel. A hűségkártyát felmutató vásárlók üzletünkben tíz százalék kedvezményt kapnak egységesen minden termékre, még az akciósokra is, mert a Napló olvasók megérdemlik ezt! Nekem is jár a Napló már évtizedek óta, s az első és az utolsó oldal a kedvencem. A helyi hírekről mindig a Naplóból tájékozódom, itt találok meg sok mindent részletesen.

Egyedüliek a régióban

Az Épkézláb Munkaruha szaküzletben a régióban egyedüliként díjmentes felülvizsgálatot biztosítanak a termékekre gyári kijelölésű szervizként az általuk forgalmazott zuhanásgátló termékekre. A régióban elsők között szerezték meg az ISO minősítést, amit azóta is minden évben megújítanak. A termékeik elérhetőek az üzlet weboldalán is, a www.epkezlab.com címen. Jól áttekinthetően találhatók meg a lángálló és antisztatikus-, a jól láthatósági- és szakács ruházatok, a védőeszközök, a lábvédelmi cikkek, az eldobható ruházatok és a védőkesztyűk. A vásárlók segítségére útmutatók és kiválasztási segédletek szolgálnak. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés