Hűségakció a webáruházban is!

Minden üzletünkben elfogadjuk a Napló ezüstkártyát FOTÓ: ARCHÍV
Minden üzletünkben elfogadjuk a Napló ezüstkártyát FOTÓ: ARCHÍV

Hatalmas árukészlet és színvonalas kiszolgálás az Ördög Papír hat üzletében.

DEBRECEN. Minden üzletünkben elfogadjuk a Napló ezüstkártyát – hívta fel a figyelmet Ördögné Pálocska Judit. Mind a hat üzletünkben, vagyis akár Újpesten is használhatják a hajdú-bihari hűségkártyát vásárlóink – ha éppen arra járnak. Négy debreceni üzletünk közül utolsóként, 2012-ben a Kassai úti üzletünk állt hadrendbe a vásárlók szolgálatára. A közvetlen gyártói kapcsolatainknak köszönhetően hatalmas árukészlettel rendelkezünk és áraink igazán pénztárcabarát színvonalúak.

Mind a hat üzlet ellát kis- és nagykereskedelmi feladatot is, s webáruházunkban is él a hűségkedvezmény. Ezt külön kiemelném, hiszen kényelmes és praktikus az otthonról vásárlás, minden termékünk fotóval illusztrálva, széles választékban megtalálható az ordogpapir weboldalon. Arra biztatom hűségkártyás vásárlóinkat, hogy regisztráljanak s vásároljanak otthonuk kényelméből tizenöt–húsz százalék kedvezménnyel. Regisztrált ügyfeleinknek játékokkal kedveskedünk, melynek keretén belül legutóbb egy laptopot, majd egy táblagépet sorsoltunk ki. A közösségi oldalainkat látogatók szintén nyereményjátékkal találkozhatnak.

Már a kezdetektől

A Napló hűségprogramjában rejlő lehetőségeket az első pillanatban felismertük. Vásárlóink is érdeklődtek, hogy érvényes-e nálunk a kedvezményre jogosító kártya, ezért fontosnak találtuk, hogy csatlakozzunk a napilap kezdeményezéséhez. Magam is előfizetője vagyok a Naplónak, pontosabban annak digitális változatának, innen tájékozódom a helyi hírekről. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés