Kulináris élvezetek és szórakozás

Finom házias ízek és szórakoztató programok Fotó: Magánarchívum  
Finom házias ízek és szórakoztató programok Fotó: Magánarchívum  

A Paripa Csárda a hagyományos és tájjellegű magyaros ételek készítésére specializálódott.

Debrecen. „Nagyszüleink étrendjét” követve elsősorban a házias alapanyagokból készített ételeket kínáljuk vendégeinknek – mondta el Belényesi Zoltán, a csárda társtulajdonosa. Törekszünk arra, hogy az árukat a kistermelőktől szerezzük be, ezáltal is folytatva a hagyományok útját. Gondolok itt a húsok, illetve idény jelleggel a zöldségek, gyümölcsök vásárlására.

Hungarikumok

A kulináris élvezetek mellett szórakoztató programokat is nyújtunk a vendégeknek – tette hozzá Belényesi Zoltán. A vendéglőn kívül nagy sikere van a Hungarikumok boltjának, ahol igazi házi specialitások találhatóak. Saját recept alapján, egyedi füstöléssel készült ételek (kolbász, szalonnák, csülök, kuláré, sonka), illetve idény szerint méz, szörpök, házi száraztészták sokasága közül lehet válogatni.

A családi, baráti és céges rendezvények mellett nem felejtjük el a gyerekek szórakoztatását sem, folytatjuk a nyári szüneti táborainkat és megnyitottuk a „Fekete Gólya” erdei iskolánkat is, ahová szeretettel várjuk az iskolák jelentkezését az ország egész területéről.

Hűséggel

10 éve vagyunk partnere a Napló hűségprogramjának. A csatlakozásukat döntően befolyásolta az a tény, hogy a Napló segítségével a megye lakossága megismerheti a Paripa Csárda igazi házias vendégszeretetét, ráadásul mindezt kedvezmény igénybevételével. A hűségkártyával rendelkezőknek az ételfogyasztásnál (vasárnap kivételével) 10 százalék kedvezményt biztosítunk. Vendégeink körében ismert az akció, de szeretettel várjuk azokat is, akik még nem éltek a lehetőséggel.

Belényesi Zoltán az 1990-es évek eleje óta Napló-előfizető.

– Kedvenc rovatom egyértelműen a sport, de érdekelnek a megyei események és a gazdasággal foglalkozó cikkek is – zárta szavait a Paripa Csárda társtulajdonosa. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés