Különleges gasztronómiai élmények

Alapanyagként a térség legkiválóbb kézművesei és helyi termelők termékeit használják Fotó: ARCHÍV
Alapanyagként a térség legkiválóbb kézművesei és helyi termelők termékeit használják Fotó: ARCHÍV

Friss alapanyagokból, alföldi kézművesek termékeiből készült ételekkel, kézműves italokkal vár az Alföld Kincse Bisztró.

Debrecen. Az Alföld Kincse Bisztró különleges környezetben egyedi kínálatával minőségi és korrekt vendéglátásra törekszik. Az Alföld értékeit a legszínesebben és legszínvonalasabban mutatják be a vendégeknek. A hagyományos ételkészítési módok és a modern, friss gondolkodásmód párosítása nyújt különleges gasztronómiai élményt, míg a környezet letisztult, romantikus stílusában a múlt század közepének paraszti jegyei köszönnek vissza.

– Kínálatunkban hagyományos alföldi ételek szerepelnek, különleges módon elkészítve, egyedi ízvilággal és tálalással – mondta el Nagy Lajos Zoltán tulajdonos. Hétfőtől szombatig háromféle menüt is kínálunk, kétféle levessel, háziasan, friss alapanyagokból. Készítésükhöz a térség legkiválóbb kézműveseinek termékeit, illetve helyi termelőktől beszerzett árukat használunk fel. Italkínálatunkban kizárólag hazánkban, sőt a lehetőség szerint a térségben előállított italok szerepelnek. Gyógynövényes és házi gyümölcsszörpök, természetes gyümölcslevek, szóda és ásványvizek, frissen pörkölt kávé, kézműves sörök és a térség borászainak remekei teszik színessé és egyedivé a kínálatot.

Cserépedényektől az ékszerekig

– Ezek mellett forgalmazzuk és árusítjuk az ételek és italok elkészítéséhez használt kézműves termékeket, illetve alföldi kézművesek portékáit, a cserépedényektől, a lekvárokon át, az ékszerekig, szinte bármit, amely tükrözi az Alföld Kincse Bisztró által képviselt értékeket.

Vállaljuk családi és céges rendezvények lebonyolítását, a születésnapi ebédektől, az üzleti megbeszéléseken keresztül, a kisebb esküvőkig teljes körben állunk vendégeink rendelkezésére.

Változatos kínálatunknak és kiváló ár-érték arányunknak köszönhetően vevőkörünk igen széles spektrumú, korosztályban a 30 és 70 év közötti, fogyasztásaira igényes, a minőséget szem előtt tartó és újdonságokra fogékony vendégeket céloztuk meg.

Tíz év tapasztalat

A családi vállalkozás tíz év vendéglátó-ipari tapasztalatra épült. Nagy Lajos Zoltán több étterem megnyitásában részt vett és étteremvezetőként szerzett tapasztalataira támaszkodva született meg az Alföld Kincse Bisztró gondolata. A tulajdonos és felesége célja vendégközpontú, korrekt és minőségi szolgáltatásokat nyújtó vendéglátóegység üzemeltetése, amely egyedi és különleges kínálatával, könnyen beazonosítható arculatával, dolgozói és tulajdonosa maximális odaadásával kiemelkedik versenytársai közül. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés