Az otthon meghitt hangulata

Nincs olyan forma vagy elképzelés, amit meg ne tudnának valósítani Fotó: Magánarchívum  
Nincs olyan forma vagy elképzelés, amit meg ne tudnának valósítani Fotó: Magánarchívum  

Enteriőr: a lakástextil és rövidáru szerencsés találkozása.

DEBRECEN: Huszonkét éves szakmai tapasztalattal segít a vásárlóknak Törő Erzsébet az Enteriőr Lakástextil üzlet tulajdonosa. 1992 óta vezet a párjával egy rövidáru nagykereskedelmi céget, a Hajdúkapocs Bt-t. A Hatvan utcai üzletet 2009 szeptemberében nyitották, s praktikusság jegyében az ajándék, függöny, lakberendezés profilt rövidárucikkek árusításával bővítették. Függöny, lakberendezési kiegészítők, szobrok, fotókeretek, csipkék, szalagok, pántok széles választéka található palettájukon. Februárban függöny és szalagvásárral várják a vásárlókat.

Szakmai háttérrel

Mindig is érdekelt az építészet, eredeti szakmám is ez – nyilatkozott a Naplónak Törő Erzsébet üzletvezető. Örömteli kihívásnak tekintem a feladatot, hogy különböző stílusú lakásokban, házakban apró részletek, kiegészítők, színek harmonikus használatával az otthon meghitt hangulatát megteremtsük. Így alakítottam ki a Hatvan utcai lakástextil és lakberendezési szaküzle­tem kínálatát is. A termékeket úgy válogatom, legyen az függöny, sötétítő, terítő, abrosz, díszpárna vagy kisbútor, üvegtál, váza és sok más minden, hogy a szépség ötvöződjön a gazdaságossággal. A kirakatot is úgy rendezem be, hogy gyönyörködhessenek benne a járókelők. Bár a kirakat a szép termékekkel luxust sugall, s ezzel együtt drága árakat, azok mégis megfizethetőek, az ötletesség teszi mutatóssá, vonzóvá a megjelenést.

Folyamatosan kutatom a jó ötleteket, szeretem megismerni az új termékeket és ezeket ajánlani vásárlóknak.

Két eladó kolléganőm közül az egyik lakástextil készítő, a másik francia szabó képesítéssel is rendelkezik. Számunkra nincs olyan forma vagy elképzelés, amit meg ne tudnánk valósítani. Az üzletben a helyszínen szabjuk-varr­juk a kiválasztott, összepróbált anyagokat.

A rövidárucikkekkel –csipkék, szalagok, díszítők, pántok, gyöngyök, flitterek – teljesen egyedivé tudjuk varázsolni a legegyszerűbb alapanyagokból elkészült termékeinket. A kreatív kellékekkel csak a fantázia szab határt, hogy igazán különleges, személyre szabott legyen a kész lakásbelső.

Mindent megoldanak

Ezek között az eligazodás nem könnyű, de mi vállaljuk azt is, hogy a helyszínre kimegyünk, felmérjük a lehetőségeket, a helyigényeket, műszaki adottságokat – folytatta a mondta el Törő Erzsébet. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés