Málna és gesztenye a nyerő

Roppanós réteg, málnás áztatóval átitatott piskóta, málnás-fehércsokoládés krém, citromos-bazsalikomos felvert ganache, málnalekvár és málnás meringue alkotja a tortát Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Roppanós réteg, málnás áztatóval átitatott piskóta, málnás-fehércsokoládés krém, citromos-bazsalikomos felvert ganache, málnalekvár és málnás meringue alkotja a tortát Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Idén tizenharmadik alkalommal hirdették meg a Magyarország Tortája versenyt.

Budapest. Ez alkalommal Tóth Norbert dunaföldvári cukrászmester alkotása, a Boldog­asszony csipkéje viselheti a Magyarország Tortája címet, a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt pedig Gyuris László szegedi cukrászmester nyerte a Kicsi Gesztenye tortával.

 

Telis-tele málnával

A tehetséges fiatal


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés