Kelt tészták és pörköltek között

Egy perc pihenő a tésztakészítés közben. A fotó erejéig összeállt a bakonszegiek sütőcsapata  Fotók: Kovács Péter

Egy perc pihenő a tésztakészítés közben. A fotó erejéig összeállt a bakonszegiek sütőcsapata  Fotók: Kovács Péter

Tizenkettedik alkalommal rendezte meg Bakonszeg a Kemencés Napot szombaton, a művelődési ház udvarán.

Bakonszeg. A két évtizede felépített és a környező falvak neveivel ellátott kemencéket már szombat kora reggel befűtötték, hogy megsüssék a térségre jellemző kenyérlángost, pogácsát és lekvárral töltött kelt tésztákat. Az esemény nemcsak a tájegység gasztronómiai fesztiválja, hanem alkalom a szomszé


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés