Helyben a helyit

Az avatás ünnepélyes pillanata. Akik a szalagot átvágják: (balról) Pálfi Tamás, Vitányi István, Bulcsu László és Lőrincz Leó  Fotó: Kovács Zsolt

Az avatás ünnepélyes pillanata. Akik a szalagot átvágják: (balról) Pálfi Tamás, Vitányi István, Bulcsu László és Lőrincz Leó  Fotó: Kovács Zsolt

Közmunkán alapuló zöldség- és gyümölcsfeldolgozót adtak át, de alkalmas a piaci alapú termelésre is.

Körösszakál. – Szociális, helyi sajátosságú, hosszabb időtartamú és mezőgazdasági programok futnak jelenleg a falunk közmunkaprogramjában, összesen 55 fővel. Az új üzemünkben a helyben termelt zöldséget és gyümölcsöt, köztük szilvát, almát, homoktövist dolgozzuk fel. A „szántóföldtől az asztalig” je


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés