Derű, zúza és fesztivál!

Libazúzából gulyást főztek, igazi fűszerkülönlegességeket használtak az ételekhez Fotó: Horváth Tamás

Libazúzából gulyást főztek, igazi fűszerkülönlegességeket használtak az ételekhez Fotó: Horváth Tamás

„Minden magyaros ételben, így a zúzából készült különlegességekben is ott a helye a fűszerkülönlegességnek.”

Hajdúböszörmény. Ki gondolta volna, hogy egy traktor emelőkarja is kiválóan megfelel bográcstartónak? Mert én sem. De láthatták ezt a különlegességet azok, akik kilátogattak a negyedik alkalommal rendezett Zúzós Zúzapörkölt – Zúza Étel & Chili Fesztiválra, a Széchenyi-iskola melletti területre. Köze


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés