Egy ételklasszikus ürügyén

Idén másfél tonna alapanyagból készítették el rizses-kolbászos lecsót, és mind a 7500 adag el is fogyott
               
              Fotók: nagyné kelemen Mónika

Idén másfél tonna alapanyagból készítették el rizses-kolbászos lecsót, és mind a 7500 adag el is fogyott

  Fotók: nagyné kelemen Mónika

Évről évre többen jönnek el, hosszabb ideig tart, és rengeteg színes program szórakoztatja az érkezőket.

Esztár. Háromnaposra nőtte ki magát a hét évvel ezelőtt Szécsi Tamás polgármester által megálmodott rendezvény. Olyan fesztivál megvalósítását tervezte, ami nincs a környéken – ráérzett. A falu első embere elmondta, hogy minden évben újítanak egy kicsit, változatosabbá és ezzel természetesen vonzóbb


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés