Megkérdeztük: Ön szerint milyen a jó kenyér?

Magyar FruzsinatanulóLisztérzékeny vagyok és emiatt inkább otthon sütünk kenyeret. A legfontosabb tulajdonságok, amikre oda szoktunk figyelni, hogy a kérge jó ropogós legyen, belül pedig puha, mint a vaj.

Magyar Fruzsina
tanuló
Lisztérzékeny vagyok és emiatt inkább otthon sütünk kenyeret. A legfontosabb tulajdonságok, amikre oda szoktunk figyelni, hogy a kérge jó ropogós legyen, belül pedig puha, mint a vaj.

Magyar Fruzsina

tanuló

Lisztérzékeny vagyok és emiatt inkább otthon sütünk kenyeret. A legfontosabb tulajdonságok, amikre oda szoktunk figyelni, hogy a kérge jó ropogós legyen, belül pedig puha, mint a vaj.

Varga Dóra

tanuló

Alapból nem fogyasztok kenyeret. De ha mégis, akkor azt szeretem, ha a külső rét


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés