Jóasszony ragu rotyogott

A Hajdúsági Regionális Culinary Team profi csapata ezúttal 1314 adag ragut készített  Fotó: Molnár Péter

A Hajdúsági Regionális Culinary Team profi csapata ezúttal 1314 adag ragut készített  Fotó: Molnár Péter

Mintegy 60 csapat mérte össze tudását szombaton a Bezermeni Vigasságokon Hajdúböszörményben.

Hajdúböszörmény. Jóasszony ragu, tanyasi csirkéből böszörményi módra; 1314 adag – ezzel a rekordkísérlettel készült a VIII. Bezermeni Vigasságokra a Hajdúsági Regionális Culinary Team profi csapata, melynek gasztronómiai fészke Hajdúböszörményben van.

 

Hatvan csapat

Gajdán Antalné, a Hajdúböszörményi


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés