Előtte pálinka, utána bor, közte gulyás

Nyolcszáz adag babgulyást főztek a vendégeknek a Téglási Gulyásfesztiválon Fotó: Kovács Péter

Nyolcszáz adag babgulyást főztek a vendégeknek a Téglási Gulyásfesztiválon Fotó: Kovács Péter

Az idén huszonöt éves város a hétvégén megtartott gulyásfesztiválon is a helyi értékeket helyezte előtérbe.

Téglás. A hétvégén immár a nyolcadik alkalommal gyűltek össze a téglási családok, baráti- és munkahelyi közösségek, civil szervezetek, hogy együtt eltöltsenek egy vidám napot. – Amikor a rendezésről döntöttünk, azt is elhatároztuk, hogy a fesztiválunkat mindenképpen a nálunk hagyományos ételről neve

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés