A „kolbászlobbi” fellélegezhet, de…

A közelgő december hagyományosan a disznótorok időszaka. Ha valaki a szalonna és kolbász mellett rendszeresen fogyaszt zöldséget, gyümölcsöt és nem dohányzik, nagy valószínűséggel nem kell fokozott kockázattal szembenéznie (felvételünk illusztráció)
A közelgő december hagyományosan a disznótorok időszaka. Ha valaki a szalonna és kolbász mellett rendszeresen fogyaszt zöldséget, gyümölcsöt és nem dohányzik, nagy valószínűséggel nem kell fokozott kockázattal szembenéznie (felvételünk illusztráció)

Nem kell mellőzni az étrendből a vörös húst, de a mértékletességre és az arányokra figyelni kell.

Debrecen. Napok óta futótűzként terjed az interneten az Egészségügyi Világszervezet (WHO) azon jelentése, miszerint a vörös hús és a feldolgozott hústermékek fokozzák a daganat, különös tekintettel a vastag- és végbélrák kialakulásának veszélyét. Mint azt dr. Kocsis Judit, a Debreceni Egyetem Klinik

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés