Interjú: Barabás Zoltánnal, a Barabás Étterem tulajdonos-vezetőjével

Véghez vitte a maga elé tűzött célokat

Barabás Zoltán az Év Gasztronómusa kitüntetéssel   Fotó: Derencsényi István

Barabás Zoltán az Év Gasztronómusa kitüntetéssel  

 Fotó: Derencsényi István

Gundel Károly szerint amelyik pincér nem tud mosolyogni, az jobb lett volna, ha vendégnek születik.

Debrecen. Több mint négy évtizede foglalkozik a vendéglátással, s vallja, mindennek az alapja az emberek és a szakma szeretete. Úgy véli, Debrecen gasztronómiájának nincs miért szégyenkeznie, büszke a város értékeire. Ragaszkodik a hagyományos ízekhez, de nem fél újítani, a Turizmus Kft. pedig legut


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés