Az „üzemanyag”, ami meghatározó

Szalayné Kónya Zsuzsa havonta egyszer a gyakorlatban is bemutatja, hogyan készítsék el a daganatos betegek ételeiket  Fotó: Molnár Péter

Szalayné Kónya Zsuzsa havonta egyszer a gyakorlatban is bemutatja, hogyan készítsék el a daganatos betegek ételeiket  Fotó: Molnár Péter

A táplálkozástudományban négy kérdésre kell választ adnunk: mit eszek, mennyit, mikor, hogyan van elkészítve?

Debrecen. Hippokratész azt mondta, hogy „minden betegség a bélből ered”, illetve hogy annak 80 százaléka táplálkozás eredetű, ugyanakkor a már kialakult betegségek 80 százaléka is gyógyítható az étkezés megváltoztatásával – ezt a szemléletet vallja Szalayné Kónya Zsuzsa, a Debreceni Egyetem Klinikai


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés