Segítenek a gyász nehéz időszakában

Szilágyi Barnabás területi igazgató Fotó: Molnár Péter

Szilágyi Barnabás területi igazgató Fotó: Molnár Péter

A Szomorúfűz Temetkezés 2012-ben nyitotta meg irodáját Debrecen belvárosában.

Debrecen. Határozott igény tapasztalható az európai színvonalú, és mégis megfizethető temetkezési szolgáltatások iránt. Ennek a piaci elvárásnak megfelelően bővítjük szolgáltatási palettánkat és egyidejűleg működési területünket is.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Leendő megrendelőink akár már otthonukból, az internet útján megtudhatják, hogy milyen iratokra, dokumentumokra lesz szükség irodánkban a temetés megrendelésekor, illetve tájékozódhatnak kegyeleti termékválasztékunkról. A temetkezési módozatokkal kapcsolatos tudnivalókról is teljes körűen informálódhatnak a honlapunkon, így irodánkban már ezek alapján tehetik fel kérdéseiket, illetve rendelhetik meg elhunyt hozzátartozójuk méltó búcsúztatását.

Teljes körű ügyintézés

Mindent magában foglaló, úgynevezett „egyablakos” temetés-felvételezés történik cégünknél, vagyis megrendelőinknek nincs szükségük arra, hogy külön adminisztrációs ügyekkel foglalkozzanak a kórházban, esetleg az önkormányzatnál, temetőben vagy más hivatalban, mi ezek intézését teljesen átvállaljuk. Minden igényt kielégítő temetkezési szolgáltatást, kegyeleti kellékkínálatot nyújtunk, elérhető áron.

Szükség esetén az elhunyt szállítását is vállaljuk, Magyarország területén vagy akár nemzetközi viszonylatban is. Fontos számunkra, hogy megrendelőink elégedetten, nyugodt szívvel távozzanak irodánkból, azzal a tudattal, hogy az ügyintézéssel kapcsolatos teendőket nem nekik kell elvégezniük.

Minden egyes ügyfelünknek a lehető legkedvezőbb szolgáltatás- és árszínvonalat biztosítjuk. Átlátható előzetes árkalkulációt adunk, nálunk nincsenek utólagosan felmerülő, vagy „rejtett” költségek! Mindig készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére, kérdéseikkel, kéréseikkel a nap 24 órájában megtalálnak bennünket, a lent megadott telefonszámon

Szilágyi Barnabás területi igazgató nonstop, 0-24 órában elérhető. Levesszük a gyászolók válláról az ügyintézés minden terhét, hogy elhunyt szerettük méltó gyászolása legyen az egyetlen dolog, amivel ebben a nehéz időszakban foglalkozniuk kell.  X

n


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés