Interjú: Szakács Tamással, a Hajdúsági Sütödék-csoport vezérigazgatójával

Okos élelmiszer: a cipóba sütött egészség

Látszólag nincs különbség az okos és a hagyományos cipó között  Fotó: Derencsényi István

Látszólag nincs különbség az okos és a hagyományos cipó között Fotó: Derencsényi István

A napi táplálkozásunk ritmusában juthatunk hozzá fontos ásványi anyagokhoz és vitaminokhoz.

Debrecen. A Hajdúsági Sütödék-csoport az elmúlt években olyan új termékeket fejlesztett ki, amelyek finomak és tudományosan igazoltan kedvező élettani hatásokat közvetítenek. Szakács Tamás vezérigazgatóval abból az alkalomból beszélgettünk, hogy megkezdték négy innovatív brandcsalád közül az elsőbe

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés