Férfidivat a mindennapokra

Az elegáns és a sportos ruházat egyaránt fellelhető Fotó: M.Archívum

Az elegáns és a sportos ruházat egyaránt fellelhető Fotó: M.Archívum

A férfiöltözet teljes választéka a cipőtől az alsóneműig megtalálható a Kálvin téri üzlet kínálatában.

Debrecen. Családi vállalkozásként alakult az Every Day Férfidivat üzlet elődje, s 1992 óta működik ­sikeresen. Az indulásra némi nosztalgiával emlékezik Katonka Béláné, aki akkor volt friss diplomás kereskedő, s nem találta a helyét a munkaerő piacon.

– Lépéskényszer volt, hogy vállalkozást alapítottunk a férjemmel – eleveníti fel a kezdeteket az üzletasszony. – Eleinte egyaránt foglalkoztunk férfi és női divatáruval, de a kifejezetten férfi ruházatra orientálódott bolt oly kevés volt, hogy úgy döntöttünk, létrehozzuk hiánypótló üzletünket.

Előbb tájékozódnak

Nem mellékes, hogy a férfiak sokkal jobb vásárlók – mosolyog. – Igaz, hogy előbb mindig előre küldik a női felderítőket, a férfi már a kész helyzetre szeret érkezni, a kiválasztott darabok közül eldönteni, melyik a számára elfogadható. Persze van önálló férfi ­vásárlónk is, de a zömük így szokott tájékozódni, aztán pedig vásárolni.

Sportos elegancia

Készletükre főleg a sportos elegancia jellemző, de a ­fiatalok divatja mellett a klasszikus vonalak is megtalálhatók a kínálatban. De a ­nyári esküvői szezon ­beindulása miatt az öröm­apákra és vőlegényekre is gondoltak: az üzletben a feledhetetlen ­frigyhez elengedhetetlen elegáns vagy éppen vagány ruházat éppúgy fellelhető.

Sehol máshol!

– Az általunk forgalmazott darabok mindegyike egyedi márka, mindegyikhez egyéni forgalmazói joggal rendelkezünk, ami azt jelenti, ­sehol másutt nem kaphatók, nem tömegáruk, s magas minőségűek. Készletünkben megtalálhatók férfinadrágok, zakók, ­rövid és hosszú ujjú ingek, pulóverek, pólók, kiegészítők, ­fehérneműk, övek, nyakkendők, mellények, öltönyök, cipők. Az Every Day üzletben kellemes környezetben magas szintű divattanácsadással is állunk kedves vásárlóink ­rendelkezésére – tette hozzá Katonkáné Judit.

A hűségkártyát felmutató vásárlóknak a teljes árukészletre tíz százalék kedvezmény jár.  X

Az általunk forgalmazott darabok mind magas minőségűek.

Katonka Béláné

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés