Gyógyulás alvás közben is

Lázár Ágnes terapeuta Fotó: Derencsényi István

Lázár Ágnes terapeuta Fotó: Derencsényi István

Craniosacralis terápia – az új gyógymódot Lázár Ágnes sikeresen műveli.

Debrecen. Az újfajta kúra az USA-ból terjedt el, s Debrecenben is akad már művelője, például Lázár Ágnes, aki Budapesten képezte magát. A terapeuta apró, gyengéd mozdulatokkal korrigálja a koponyacsontok mozgásait, elhárítja a kötőszövetek mozgásának, az agyi-gerincvelői folyadék áramlásának akadályait.

 

Sokrétű gyógymód

Temérdek probléma esetén tud segíteni: nyak-, hát- és derékfájás, lumbágó, gerincbetegségek, isiász, fejfájás, migrén, álmatlanság, idegfájdalmak, asztma, hörghurut, arcüreg­gyulladás, fül-orr-gégészeti betegségek, stressz, depresszió, pánikbetegség, szív- és érrendszeri megbetegedések, vérnyomásproblémák, szédülés, agyi és gerincvelői sérülések, működési zavarok, emésztési bajok, menstruációs problémák, alvásproblémák, kimerültség, kancsalság, hiperaktivitás, központi idegrendszeri sérülés.

 

Nyugtató, gyógyító érintések

– A „Cs-terápiát” illetően voltak bennem kételyek, inkább hiszek a gyógyszerben, műtétben, mintsem a „kézrátétben”, de kíváncsi voltam. Hatszor jártam Ágnesnél 45-60 perces kellemes, relaxáló programokon. Elsoroltam a problémáimat, és ő ennek megfelelően tervezte a „fej- és testcsontkovácsolást”. Halk meditációs zene közben a sarkaimnál kezdte az érintéseket.

A nyugalomtól mindig elaludtam. A harmadik kezelés napján este félálomban tapasztaltam, hogy mintha mozognának a csontjaim. Szinte meg is ijedtem, de aztán eszembe jutott: „ja, a kezelés”. A csípőcsontom a helyére mozdult, a testem gyógyította magát. A végén erősebb, derűsebb lettem, egészségesebb. Szerintem évente egyszer-kétszer el kellene járni erre a „kúrára”, főleg idősebb korban, hogy az ember testében, lényében helyükre kerüljenek a dolgok, tovább és egészségesebben éljünk – mondta a 60 éves debreceni férfi, Fogarasi Simon.  X


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés