A tisztánlátás kedvéért

Személyre szabják  Fotó: MA.

Személyre szabják  Fotó: MA.

A megyében található szaküzletekben már részletre is lehet szemüveget venni.

Debrecen. Nem tévedés: már szemüveget is lehet hitelre vásárolni. Egy szemüveg vásárlása nagy kiadást jelenthet, de már nem kell kompromisszumokat kötnie sem a szemüveglencse, sem a keretválasztás, illetve napszemüveg vagy kontaktlencse beszerzése során.

Megfizethető kamattal

A szemuveghitel.hu olyan optikusokat tömörítő szervezet, amely országos lefedettséggel rendelkezik és partnerei széleskörű szolgáltatásokat biztosítanak az éleslátás szolgálatában. Ennek a hálózatnak a tagjai az Okula Optika Hajdú-Bihar megyében megtalálható szaküzletei is.

Ki kell választani az igényeinek, ízlésének leginkább megfelelő szemüveget, napszemüveget vagy kontaktlencsét, és a szemüveghitel segítségével gyorsan, könnyedén hozzájuthat anélkül, hogy az egyszeri nagy kiadás komoly terhet jelentene.

A hitel szó ma már nem ugyanazt jelenti, mint nyolc-tíz évvel ezelőtt. A kamatok megfizethető mértéke miatt már egyre többen vállalják az előre jól tervezhető havi részleteket, sokszor még akkor is, ha lenne pénzük egyben kifizetni az összeget, így optimalizálva a kiadásaikat.

A gyors, szinte azonnali online hitelbírálás után egyszerű adminisztrációval lehet az új szemüveghez, napszemüveghez vagy kontaktlencséhez jutni, sőt így akár olyan extrákhoz is, melyek egyébként az egyösszegű fizetéskor nem fértek volna bele a büdzsébe. Jusson új szemüveghez most, és fizessen érte később.

Tíz százalékért megéri

Az Okula Optika szaküzletei öt éve résztvevői a Hajdú-Bihari Napló hűségprogramjának, a hűségkártyával rendelkező olvasók a vásárlás végösszegéből tíz százalék kedvezményt kapnak. A megyében található üzletek listája megtalálható a hűségoldalakon.  X


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés