Ünnepi lakásdíszek akár húsvétra is

Bőséges kínálatból válogathatnak húsvétra is Fotó: Archív

Bőséges kínálatból válogathatnak húsvétra is Fotó: Archív

Nagy áruválasztékkal és széles körű szolgáltatásokkal várja vevőit a Palker Papír kft.

Debrecen. A Palker Papír kft. már csaknem harminc éve áll a lakosság és a cégek szolgálatában. Miklós utcai üzletük külső és belső formavilágát tekintve is modern, trendi közegben és kínálattal várja vásárlóit.

Hatalmas kirakatával hívja fel magára a figyelmet, és méltán vonzza az ajándékozni vágyó embereket a tavasz közeledtével is. Segítségükkel és az itt vásárolt csecsebecsékkel, dísztárgyakkal felélénkíthetjük, színesebbé, vidámmá tehetjük otthoni vagy munkahelyi környezetünket egyaránt.

 

Hatalmas választék

– Bőséges áruválasztékkal és széles körű szolgáltatásokkal állunk vevőink rendelkezésére: nyomtatást, fénymásolást, spirálozást, laminálást, ajándékok egyedi díszcsomagolását is vállaljuk – mondta el a tulajdonos.

A vevőközpontú üzlet profilhoz tartozó egyedi igényeket is teljesít. – Céges vásárlóink részére ingyenes házhoz szállítást is vállalunk – fogalmaz Pallagi Sándor. A teljes termékkínálatunk és szolgáltatásaink mind elérhetőek a Szoboszlói úton található Papír és Tonercenter üzletünkben, ahol a vevők ráadásul kényelmesen, díjmentesen parkolhatnak üzletünk udvarán.

 

Webáruház-szolgáltatás

Pallagi Sándor azt is elárulta, hogy immár az interneten is be lehet szerezni termékeiket. – Jelentős mennyiségű és széles választékú árukészlettel rendelkezünk papírárukból, irodaszerekből, irodatechnikai kellékekből stb. Majd 800 oldalas termékkatalógusunkkal is igyekszünk a vásárlóink igényeihez igazodni, aktívan működő webáruház-szolgáltatásunk is ezért jött létre.

Az online boltunkból rendelt termékeket nettó 20 ezer forintos összeghatár fölött az ország bármely pontjára 24 órán belül, ingyenesen kiszállítjuk – sorolja a tulajdonos, aki nagyon büszke arra, hogy vásárlóitól folyamatosan pozitív visszajelzéseket kap, valamint vevői rendszeresen visszatérnek hozzájuk. Hisz ahogy szlogenjük is szól: „Ha irodájába bármi kell… Palker.”  X

 

A Hűségkártyával rendelkező Napló olvasók 10% kedvezményre jogosultak vásárlásaik során bármely Palker Papír üzletben.


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés