Egyedi és kiváló bútorok

Minőségi munka több, mint húsz év tapasztalatával FotÓ: Archív

Minőségi munka több, mint húsz év tapasztalatával FotÓ: Archív

Ha lakást épít vagy felújít és asztalos a gondja, a Mahagóni 96 Bt. megoldja!

Debrecen. Több mint húsz­éves a Mahagóni 96 Bt. tradicionális asztalosipari vállalkozás, mely apáról fiúra szállt. – Fő profilunk egyedi gyártású és méretű gardrób, konyha-, szoba-, előszoba-, gyerek- és egyéb bútorok készítése.

Cégünk elsődleges célja a magas minőségű egyedi bútorgyártás, napjaink korszerű technológiáját is felhasználva, hagyományainak megőrzése mellett, mindezt persze elérhető áron biztosítva a vevők számára – mondja el Rácz Attila tulajdonos.

Örök klasszikusok

A fából készült bútorok örök klasszikusok, mindig divatban voltak és lesznek is. Nálunk közvetlenül a gyártótól rendelheti meg egyedi méretű és színű bútorait, ezért is olyan kedvezőek áraink. Biztosíthatom, hogy műhelyünkből kizárólag extra minőségű, nem tömegesen gyártott darabok kerülnek ki – hangsúlyozza Rácz Attila. A szolgáltatások, referenciáink a mahagoni96.hu weboldalon vagy a facebook-on is megtekinthetőek.

Folyamatos akciók

Munkatársaimmal együtt azt vallom, hogy a szakma szeretete és a munkánk iránti elhivatottság a legfontosabb, egyben a minőségi kivitelezés és a siker elengedhetetlen feltétele is. A pincétől a padlásig lebonyolítjuk az asztalosmunkákat! – emeli ki a szakember. Állandó akciókkal várjuk megrendelőinket, bármilyen egyedi igény kielégítésére fel vagyunk készülve hagyományos-klasszikus és trendi alapanyag-kínálatunkkal. A cég szlogenje: „Ha lakást épít vagy felújít és asztalos a gondja, a Mahagóni 96 Bt. megoldja!” – Mahagóni 96 Bt., a minőség garanciája.

A Napló-hűségkártyát felmutató olvasók részére 10% kedvezményt biztosítanak áraikból.  X


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés