Legyen büszke mosolyára!

A végsőkig alakítják a fogpótlásokat, hogy megfeleljen önnek  Fotó: matey istván

A végsőkig alakítják a fogpótlásokat, hogy megfeleljen önnek  Fotó: matey istván

Közel ötvenéves családi tapasztalaton alapul a DenTomi fogtechnika.

Debrecen. A Munkácsy Mihály utcában található laborban hagyományos és thermoplasztikus protézisek is elérhetők a páciensek és fogorvosok számára.

Prémium minőség

– A fogászok számára kedvező áron, rövid határidővel készítünk német technológiával gracilis fémvázakat, fémlemezeket, cirkon és fémkerámia hídpótlásokat akár implantátumokra is. Pácienseinknek pedig teljes körű fogtechnikai szolgáltatást kínálunk, amelybe beletartozik a fogsor felújítása, javítása, tisztítása, alábélelése, és a letört kapcsok pótlása. Az ingyenes konzultációt követően egy svájci eljárás segítségével nagyon szép, minőségi pótlásokat tudunk készíteni, melyek amellett, hogy precízek, rendkívül esztétikusak és stabilak. Többféle protézisfoggal dolgozunk, igénytől és lehetőségektől függően a műanyagtól a porcelánon át az olyan prémium kategóriás műfogakig, amelyek teljesen természetes hatást kölcsönöznek, mindent elő tudunk állítani. Elkészítéskor minden pótlást addig korrigálunk, amíg az a pácienseink számára kényelmessé nem válik. Komolyabb ínysorvadás esetén a protéziseket alábéleléssel igazítjuk ki a jelenlegi állapothoz a fogsor saját anyagából, vagy rugalmas szilikonból – hívta fel a figyelmet Kiss Tamás fogtechnikus mester.

Öt év garancia

Bár Európában még csak most kezd elterjedni, a DenTomi laborjában már tizenöt éve dolgoznak a thermoplasztikus protézissel, amely egy újfajta, sokkal stabilabb fogpótlás. – Ez egy hőre lágyuló rugalmas anyag, amely rendkívül esztétikus, könnyen tisztítható, és kellemes a viselése, hiszen szépen idomul az ínyhez. Mivel kifejezetten ellenálló, kibírja, ha véletlenül ráharapnak vagy elejtik. Minden munkánkra egy év garanciát adunk, viszont a thermoplasztikus protézisekre kiváló tulajdonságai miatt öt év törés elleni garanciát vállalunk. Árainkról honlapunkon, a dentomi. hu-n tájékozódhatnak – folytatta a szakember.

Előfizetőknek kedvezmény

A Napló hűségprogramjában résztvevők a kártya felmutatásával minden esetben 10 százalék kedvezményben részesülnek. X

DenTomi Fogtechnika, Kiss Tamás, Debrecen, Munkácsy Mihály u. 3. Tel.: 20/965-2168


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés