A tökéletes látásélmény a célunk

A hűségkártya akciónkban öt éve részt vesznek  FotÓ: derencsényi istván

A hűségkártya akciónkban öt éve részt vesznek  FotÓ: derencsényi istván

A legújabb technológiájú Transitions lencsék elérhetőek az Okula Optika üzleteiben.

Debrecen. Szemünk rendkívül érzékeny az UVA és UVB sugárzásra, ami szürke hályogot vagy más szembetegséget is okozhat, veszélyeztetve szemünk világát. Az erős fény diszkomfort-, sőt fájdalomérzést is kelthet szemünkben.

Ezen behatások kivédésére fejlesztették ki a Crizal Transitions szemüveglencséket, amelyek védelmet nyújtanak a veszélyes UV-sugarak ellen, miközben tökéletesen alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz is. Ezek a lencsék beltéri használat esetén átlátszóak, kinti viselésükkor pedig sötétek, akár egy napszemüveg lencséje.

A fény szabályozására

A forradalmian új Chromea7 technológiának köszönhetően az új Crizal Transitions szemüveglencsék még érzékenyebben reagálnak az indirekt napsütésre, ezért még magasabb fokú védelmet nyújtanak, tökéletes látásélményt biztosítva bármilyen fényviszony esetén. Megvédenek az éleslátás öt ellenségével szemben, miközben védik szemünket a káros UV-sugaraktól is.

Gyermekektől az idősekig

A szemüveglencsék bármely korosztály számára megoldást jelentenek, kényelmet és védelmet nyújtanak a mindennapokban. Különösen javasolt használatuk gyermekek számára, hisz az ő szemük sokkal érzékenyebb: szemlencséjük csak 12 éves korukra fejlődik ki teljesen.

Elérhető változatok

A Crizal Transitions lencsék rendelhetők barna, szürke és szürkészöld színben, e három klasszikus szín mellett pedig már zafír, borostyán, ametiszt, és smaragd színekben is elérhető normál változatuk, minden alapanyagra és receptértékre (egyfókuszú, bifokális és Varilux multifokális) és bármilyen keretbe beilleszthetők, akár legdivatosabbakba is.

Szélvédő mögött is

A Transitions XTRActive olyan alkalmazkodó szemüveglencse, amely kinti viselésekor extra sötétre színeződik, olyan, akár egy normál napszemüveg. Vezetés közben, a szélvédő mögött is 100 százalékos védelmet biztosít, ahogy beltérben is, viszont ott kellemes világos árnyalatot vesz fel. Az új Flash to mirror tükrös lencsék a Transitions XTRActive lencséken a sötétedéssel együtt válnak láthatóvá. Beltérben ezek kivilágosodnak, a tükrös réteg pedig könnyed, egyedi megjelenést kölcsönöz. Tökéletes megoldás a divat szerelmeseinek! X

A Napló Hűségkártya akcióban öt éve részt vevő Okula Optika szaküzletek a hűségkártyával rendelkező vásárlóknak 10% kedvezményt biztosítanak vásárlásuk végösszegéből. Az üzletek listája a hűségoldalakon található.


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés