Egészségtudatosaknak: KiwiSun!

Télen is barnulhat Fotó: Archív

Télen is barnulhat Fotó: Archív

Ha bőrét kímélve, egészségtudatosan szeretne barnulni, keresse a KiwiSunt!

Debrecen. Szeretettel várja barnulni és jobb közérzetre vágyó vendégeit a KiwiSun Bioszolárium a belváros szívében. A szalon szoláriumgépeiben kizárólag bevizsgált EU-konform, 0,3-as arc-, váll, dekoltázs- és lábszárbarnító csöveket használnak, amelynek következtében a vendégek bőre kíméletesen és gyönyörűen barnul.

Újdonságok, akciók

– A zöld színterápiás bioszolárium fokozza az endorfin termelődését, ezáltal javítva a közérzetet, energetizál, egyensúlyba hoz, hosszan tartó barnaságot eredményez és számos bőrbetegségre is jótékony hatással van. Legújabb fejlesztésünk a KiwiSun Gold cső, melyet haladó szoláriumozóknak fejlesztettünk ki, garantálja az aranybarna bőrszínt! A folyamatos fejlesztések mellett igyekszünk nagy gondot fordítani a tisztaságra és a kiszolgálásra, ezért a recepciós lányok évente kétszer képzéseken vesznek részt. Ennek köszönhetően hasznos tanácsokkal tudnak szolgálni a bőrápolással és a szolárium használattal kapcsolatban is – hívja fel a figyelmet a szalon tulajdonosa, s azt is tudatta: számos kedvezménnyel kedveskednek a barnulni vágyóknak.

– Gyakorlatilag minden hónapban van valamilyen akciónk, időnként nyereményjátékokat is szoktunk hirdetni: bérletet, krémet vagy egyéb tárgyi nyereményeket sorsolunk ki. A Napló Hűségkártyával rendelkezők 10 százalék kedvezményre jogosultak a 10 egységes (azaz 70 perces) szoláriumbérletünk és minden Flabélos-bérlet árából – részletezte. – Azért döntöttem úgy, hogy vegyünk részt a hűségprogramban, mert így még szélesebb tömegekkel ismertethetjük meg a szolgáltatásainkat, és nem mellékesen ez egy plusz lehetőség egyes vendégeinknek, hogy kedvezményben részesüljenek, ha szoláriumozni szeretnének.

Törzsvendégek

A szalon valamivel több mint 4 éve üzemel, így már kialakult egy törzsvendégkör. Természetesen szívesen látják azokat is, akik eddig még nem próbálták ki a KiwiSun szolgáltatásait.

– A visszajelzések nagyon kedvezőek. Folyamatosan érkeznek hozzánk új látogatók is. Ez még inkább arra sarkall bennünket, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból, maximálisan elégedetté téve kedves vendégeinket. Aki pedig még nem járt nálunk, jöjjön el, hogy meggyőzhessük arról, miért érdemes minket, az egészségtudatosok szoláriumát választania! – zárta gondolatait a szalon tulajdonosa.  X


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés